Moroccanoil Treatment Original Hair Oil

moroccanoil-treatment-original-hair-oil

Hår: alla sorters hår

Problem: hår och hårbotten i dåligt skick

Lösning: Moroccanoil Treatment Original Hair Oil

Moroccanoil Treatment Original Hair Oil är ett botemedel för skadat, tunt och livlöst hår. Det kommer bli friskt och glansigt, och rötterna kommer bli starkare. Produkten minskar håravfall, stimulerar hårets tillväxt, vårdar och återfuktar. Oljan innehåller antioxidanter som bekämpar fria radikaler, vilket gör att håret skyddas mot skadliga ämnen och grått hår.

Moroccanoil Treatment Original Hair Oil underlättar styling och gör håret lenare och mindre tovigt.

Hur använder man Moroccanoil Treatment Original Hair Oil? Ta en eller två doser i fuktigt, rengjort hår. Börja i mitten. Torka det sedan med kall luft eller låt det lufttorka. Ta ett par droppar i torrt hår om du vill ha en len och glansig frisyr. Du kan även blanda oljan med en hårmask eller ett balsam. Moroccanoil Treatment Original Hair Oil är en effektiv behandling som vårdar och reparerar, och som dessutom underlättar styling.

Vad innehåller Moroccanoil Treatment Original Hair Oil? Arganolja, med vitamin E och antioxidanter, är den huvudsakliga ingrediensen och ger håret ett vackert utseende. Oljan vårdar och gör håret mjukare och glansigare. Dessutom innehåller produkten omega 3, 6 och 9 – fettsyror som har en god effekt på hårbotten och hårets rötter.

Övrig information: Moroccanoil Treatment Original Hair Oil har en gul färg och behaglig doft. Konsistensen är lätt och lämnar inget oljigt lager. Du kan välja bland olika förpackningar á 10, 25, 50 och 125 ml.

Intressant information: Vad har getter och arganolja gemensamt? Jo, arganfrukten är getternas favoritdessert. När frukten växer måste herdarna skydda träden så att arganoljan kan utvinnas och sedan användas för att vårda håret och hårbotten.

Fördelar:

  • förbättrar hårets skick
  • innehåller arganolja med vitamin E, antioxidanter och fettsyror
  • enkel applicering tack vare pumpen
  • många olika storlekar
  • tynger inte ner håret
  • vårdar, återfuktar, reparerar och ger glans

Nackdelar:

  • att utvinna arganolja är dyrt och tidskrävande
.