Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Hår: tunt hår som lätt skadas

Problem: färgat, torrt, skört och skadat hår

Lösning: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray gör håret glansigt och mer motståndskraftigt. Det får mer volym och blir lättare att styla, så du behöver aldrig mer oroa dig för tovor.

Allt du behöver göra är att spreja håret för att se en omedelbar glans.

Om du vill vårda och reparera skadat hår bör du däremot byta ut Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray mot en mer vårdande olja eller en särskilt framtagen hårbehandling.

Hur använder man Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? Spreja håret på cirka 20 cm avstånd och vänta tills produkten absorberas. Den kan appliceras i vått eller torrt hår och gör håret glansigare.

Vad innehåller Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? De huvudsakliga ingredienserna är mangoolja, aprikosolja och mandelolja. Mangoolja är bra för svagt och skört hår, aprikosolja för torrt och skadat hår, och mandelolja erbjuder lyster och absorberas snabbt.

Övrig information: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray har en lätt konsistens i form av en sprej och säljs i förpackningar á 100 och 250 ml. Produkten har en fruktig, söt doft som kan upplevas som irriterande och obehaglig.

Intressant information: Produkten är mycket lätt, tynger inte ner håret, och fungerar enbart på ytan. De säljs ofta i apotek, precis som andra sprejer som fräschar upp håret och gör det glansigare.

Fördelar:

  • lättapplicerad sprej
  • lystergivande
  • enkel applicering
  • lätt konsistens

Nackdelar:

  • irriterande doft
  • kan inte reparera, vårda eller fungera mjukgörande

 

.